Hva vi gjør /

Vi er strateger, designere og programmerere som deler en lidenskap for å lage digitale opplevelser, produkter og innhold som enten forenkler arbeidsflyt eller skaper en toveis kanal mellom bedrifter og forbrukere.

Digital markedsføring

Å navigere seg gjennom jungelen av muligheter i den digitale verden kan være utfordrende. Dersom man skal komme tett på kundene er det viktig å bruke de riktige verktøyene og kanalene.

Ved å identifisere dette for deg, kan vi jobbe målrettet for å treffe kundene når de er i riktig modus. Enten det er for å skape salg i dag, eller for å posisjonere seg riktig hos morgendagens kjøpere.

Mer om digital markedsføring

Branding

Vi bygger merkevarer som inspirerer.

Merkevarebygging handler om å uttrykke et selskaps personlighet og verdier, og å bygge en helhetlig og konsistent opplevelse som resonnerer med kunder og pleier varige relasjoner.

Mer om branding

Digitalisering

Markedet og næringsliv blir stadig mer påvirket av teknologi, og dersom man vet å utnytte utviklingen riktig kan man forbedre både inntjening, vekst og trivsel.

Våre rådgivere hjelper deg å forenkle trege prosesser og å identifisere nye muligheter.

Mer om digitalisering

Strategi

Uavhengig av størrelse, er det viktig å ha en mening med det man gjør.

Vi hjelper deg å sette ord på hva du ønsker å oppnå og hva som er viktig for deg og dine kunder, for å deretter lage en plan for hvordan vi skal komme dit. Man finner sjelden frem dersom man ikke vet hvor man skal.

Mer om strategi og forretningsutvikling

©2017 Monk™. All rights reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?