Langset

Hjemmeside og nettbutikk

LANGSET ROPE ACCESS

Om prosjektet

LRA trengte hjelp med å bringe det store utvalget de har på klatreutstyr til en nettbutikk, men samtidig også en hjemmeside med informasjon om bedriften og et sted å vise kunden kvaliteten LRA leverer. De ønsket også at interesserte deltakere kunne melde seg på kurs, og tilby utleie av utstyr.

Litt om kunden

Langset Rope Access AS (LRA) leverer tjenester til olje og gass sektoren i inn og utland. Hovedmålet til LRA er å bidra til et tryggere arbeidsmiljø innenfor arbeid i høyden.

LRA har siden oppstarten vært under kontinuerlig utvikling og
etterspørselen etter kvalitet i tjenester, kurs og høydesikringsutstyr har økt betydelig de siste årene. Her ønsker LRA å bidra enda mer fremover med blant annet lansering av innovativt nytt utstyr.

Med hoved kompetansesenter i Bergen tilbyr de et bredt utvalg innen kurs for både egne operatører og kunder. De leverer produkter som er noe av det beste på markedet tilpasset bygg og anlegg, olje og energi industrien, tilkomstteknikk og redningstjenesten.

Resultat

Etter ferdigstillelse av et krevende oppdrag med flere spennende mennesker involvert, ser vi viktigheten av et grundig forarbeid i form av bransjekunnskap gjennom research og dialog med oppdragsgiver.

Samarbeidet med LRA har lært oss mye og resultatet ble en hjemmeside med et design som fint rammer inn, og presenterer produktene LRA leverer.

Hjemmeside delen informerer om bediftens tjenester og verdier og nettbutikken er nå en premium destinasjon for klatreutstyr, med produkter av høyeste kvalitet og sikkerhet.

Levering

Hjemmeside og nettbutikk.

www.lrasafety.no

©2017 Monk™. All rights reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?