branding

Hva vi gjør /

Branding / Merkevarebygging

Vi bygger merkevarer som inspirerer. Merkevarebygging handler om å uttrykke et selskaps personlighet og verdier, og bygger en helhetlig og konsistent opplevelse som resonerer med kunder og pleier varige relasjoner.

Logo Design og visuell identitet

Vi samarbeider for å skape mest mulig sannferdig, overbevisende, og vakkert bilde av merkevaren. Støttet av flittig forskning og uredd iterasjon, utforsker vi mange muligheter før ankomst til en omfattende og allsidig identitet system.

Utrykk og meldinger

Hva ønsker du å si, og hvordan er den beste måten å si det på? Språk definerer en merkevare så mye som estetikk, og vi kan arbeide med å utvikle den perfekte verbale identiteten. Fra å navngi din bedrift til å artikulere merkevareløfter og posisjonering, er vi her for å hjelpe til å presisere og forsterke den mest autentiske stemmen for din merkevare.

Profilmanual

Konsistens driver integriteten til din merkevare. Vi skuddsikrer merkevaren din ved å lage logo spesifikasjoner og retningslinjer for typografi, farge, ikonografi, bildestil, bruk, og mer. Dette sikrer at alle kan ta i bruk merkevarens ressurser riktig og konsekvent.

Markedsføringsmateriell

Hvordan engasjerer kundene dine seg med merkevaren din? Gjennom annonsering? Trykksaker? Sosiale medier? Vi kan hjelpe deg å forsterke din stemme ved å oversette din merkevare til en uendelig rekke print, digital, og videokampanjer som kan vokse med deg og din bedrift.

©2017 Monk™. All rights reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?